top of page

SCENARIOS

Categorie

Scenario, Fictie, Videoclip, Corporate

FUNCTIE

Scenarist

Scenario's van diverse fictie, videoclip, corporate projecten.

 

Ook van tijdens mijn studie op de LUCA School of Arts, destijds heb ik meerdere malen een scenario moeten schrijven. Soms alleen, soms in een groep, soms voor mezelf.

SENTA

Lars Smetsers

In dit PDF-bestand is het treatment en een toelichting te lezen van de videoclip 'Senta'.

In dit PDF-bestand is het shooting script te lezen van 'Senta' een videoclip voor de band 'Chabliz'.

YOU & I

Lars Smetsers

In dit PDF-bestand is het treatment en een toelichting te lezen van de videoclip 'You & I'. 

In dit PDF-bestand is het shooting script te lezen van 'You & I'. Dit is een videoclip voor de band 'Simone and the Bobbing Heads'. 

LE POISSON GRAS - Scenario

LE POISSON GRAS

Lars Smetsers

In dit PDF-bestand is het shooting script te lezen van Le Poisson Gras. Dit is mijn afstudeerwerk geweest, samen met Louis Vanderhaeghen. Louis Vanderhaeghen en ik hebben samen het idee bedacht. Ik heb echter alleen het scenario geschreven.

DUST JAMMER XXL PRO

DUST JAMMER XXL PRO

Lars Smetsers, Wout Van Steenwinkel

In dit Word-bestand is het originele scenario te lezen van de Dust Jammer XXL Pro Teleshop commercial. Ik heb het meeste hiervan geschreven, Wout Van Steenwinkel heeft het korter gemaakt en kleine aanpassingen gedaan.

In dit Word-bestand is het Nederlandse scenario van de Dust Jammer XXL Pro Teleshop commercial te lezen.

OH MY GOD! - Scenario

OH MY GOD!

Lars Smetsers, Willem Kagenaar, Cody Vandries

In dit PDF-bestand is het shooting script te lezen van OH MY GOD!. Dit is groepseindwerk dat ik geschreven heb met Willem Kagenaar en Cody Vandries. Het thema, groot feest in een kerk vieren, van dit verhaal is bedacht door andere studenten. Wij hebben het ons verhaal gemaakt door veel aanpassingen te doen, bijvoorbeeld een tweede persoonlijkheid en een prostituee.

GENERATION Z - Scenario

GEneration Z

Lars Smetsers, Robin Wittouck, Roos Luyten

In dit PDF-bestand is het treatment van de kortfilm Generation Z te lezen. Deze is nog niet verfilmd, omdat het productioneel te moeilijk zou zijn voor een groepseindwerk. Ik heb dit bedacht samen met Robin Wittouck en Roos Luyten. Hieronder is ook de flyer van ons verhaal te zien, deze flyer heb ik gemaakt in Adobe Photoshop.

Generation Z Kortfilm Flyer
HELAAS WAS U NIET THUIS - Scenario

HELAAS WAS U NIET THUIS

Lars Smetsers

In dit PDF-bestand is het scenario te lezen van Helaas Was U Niet Thuis. Een confrontatieopdracht die ik heb verfilmd met een medestudent. Dit scenario heb ik geschreven.

DEATH ON A DESK - Scenario

DEATH ON A DESK

Lars Smetsers

In dit PDF-bestand is scenario te lezen van een openingsscene, genaamd Death On A Desk. Een scene die ik zelf in korte tijd had bedacht voor een communicatieopdracht. Ik moest namelijk met twee medestudenten een decor en props bedenken voor deze scene. Deze scene is niet verfilmd.

EEN VREEMD LUCHTJE - Scenario

EEN VREEMD LUCHTJE

Lars Smetsers

In dit PDF-bestand is het shooting script te lezen van Een Vreemd Luchtje. Dit heb ik volledig zelfgeschreven. Deze kortfilm was mijn eindwerk van het eerste jaar aan LUCA School Of Arts.

bottom of page